Biezelingsestraat 26,
4421BS Kapelle

Drogisterij

Logo2

Klik op het logo voor meer informatie over ons keurmerk

Hierboven een uitleg van Solgar hoe het merk en de producten zijn ontstaan.

In onze drogisterij afdeling  hebben wij een ruim assortiment aan producten. Zelfzorg geneesmiddelen is onze kern en spil van alles. Hierin hebben wij een zo breed mogelijk assortiment en wordt je altijd geholpen door speciaal opgeleide mensen. Elk jaar volgen wij diverse nascholingen en zijn daarom dan ook een gecertificeerde drogisterij.

wij zijn gespecialiseerd in orthomoleculaire supplementen. met name werken wij graag met Solgar en New Care.

“Luisteren naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen”

 

Geheel nieuw is onze service vandaag besteld morgen in huis bij Diaz!  Verzendkosten zijn gratis en het assortiment is op deze manier uitgebreid met 50.000 producten in de gezondheid welness en reform. Bestellen gaat makkelijk en snel.

De vele bekende verzorgingsproducten zijn scherp geprijsd en staan regelmatig op onze twee wekelijkse folder. De folder kun je ook vinden op deze website.

Tegenwoordig zijn we meer bewust dat een gezonde levensstijl  bijdraagt aan een gezond en fit lijf. Door onze geschoolde medewerksters zijn wij op de hoogte van de nieuwste inzichten.

De merken New Care, Orthica en Solgar zijn een goede aanvulling voor een gezonde levenswijze.  Deze merken kiezen bewust voor goed opneembare ingrediënten en daardoor een zo groot mogelijk resultaat.

 

AVG( Algemene verordening gegevens bescherming)

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Het Diaz Team is heel bewust bezig met deze verandering. Maar wat veranderd dit voor jou als klant van Diaz?

Het moet voor mensen makkelijk zijn om hun persoonsgegevens te laten verwijderen bij organisaties die deze gegevens hebben en gebruiken. Jouw persoonsgegevens zijn bij Diaz beveiligd. Derden kunnen zonder onze en jouw toestemming niet bij deze gegevens. Verder zijn de enige persoonsgegevens die wij hebben van onze klanten adresgegevens. Wij gebruiken jouw gegevens voor de volgende drie hoofdpunten:
• Het versturen van briefbonnen wanneer het gewenste aantal punten d.m.v. de klantenpas is gehaald.
• Het uitnodigen voor evenementen.
• Het informeren van eventuele acties desbetreffende jouw favoriete merken.

Mocht jij willen dat wij jouw persoonsgegevens verwijderd worden uit het bestand van Diaz? Of wil jij dat één van de bovenstaande hoofdpunten niet meer van toepassing is met jouw gegevens? Mail dan naar info@drogisterijdiaz.nl en vermeld duidelijk wat jij wilt dat wij doen met jouw gegevens.

Diaz als organisatie neemt de AVG en de daarbij komende verantwoordingsplicht erg serieus. Wij zijn daarom voor jou als klant altijd beschikbaar mocht je vragen hebben over jouw gegevens bij Diaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

new carenew-care1new-care-2