Biezelingsestraat 26,
4421BS Kapelle

Parfumerie

Collistar Libera look Spring/Summer 2018

De Libera Look van Collistar is vernieuwend en fris.

De handige oogschaduw 10 eyeshadow palette maakt het nog gemakkelijker om een goed kleur uit te kiezen voor jou ogen.

Nieuw en nog nergens gezien is de nieuw BB stick. Werk nu makkelijk plaatselijk bij.

En wat vind je hiervan #lips Anti-Smudge lipcountour.

#Vraagdiazadvies

libera collistar

In onze Parfumerieafdeling vindt u vele grote merken met allure.

Boss, met als laatste de nieuwe geur Boss The Scent Intense. Givenchy, Bvlgari zijn twee niche merken. Ook een topper is Paco Rabanne. Dit is slechts  een kleine greep uit de vele geurlijnen die wij voeren.  Sinds kort hebben wij ook Jean-Paul Gaultier toegevoegd aan ons assortiment.

Bvlgari Goldea The Roman Night. NIEUW NIEUW

 

 

oud

De nieuwe l`oud geur van Collistar, krachtig en kruidig.

Skin Care by Diaz

Om jouw huid optimaal te verzorgen hebben wij diverse merken.  Zwitserse rein en puurheid garandeert het merk Louis Widmer. Voor meer informatie, ga dan naar www.louis-widmer.nl

De Italiaanse schoonheid vindt u terug in het merk Collistar,  ga voor meer info over dit bijzondere Italiaanse merk naar  www.collistar.nl

De Hollandse nuchterheid zit in het huidverbeterings merk Hannah.

Meer informatie over hannah vind je onder de button salon.

Biologische skincare van Melvita

mel_2

Melvita 100% biologische huidverzorging

Melvita is een nieuw huidverzorgingsmerk voor face en body bij Diaz. Voor een ieder  die bewust met zijn lichaam wil omgaan. Deze lijn is 100% biologisch en van een hoge kwaliteitsgraad. kijk maar eens op melvita.
Sinds kort hebben wij een nieuw merk in ons assortiment. Planter’s aloe vera face line. Dit merk heeft zoals de naam al doet vermoeden een hoog gehalte Aloe Vera in zich. Deze plant heeft een aantal opmerkelijke voordelen voor de huid.

 

john-v-g

Vraag naar het oogschaduw click systeem bij Diaz.

Een greep uit de make-up merken die Diaz voert.

Op kleurengebied is de keuze zeer ruim. Merken als Rimmel,  John v G, l’oreal, Maybelline, To Be, MaX Factor en Collistar vindt u terug in onze kleuren straat onder de grote ronde wolkjes plafond.

Nieuw bij Diaz Deborah Milano make-up
deborah-milano

Ook gaan we van start met de Deoborah Pure lijn. Deze make up formula pura  is speciaal ontwikkeld voor mensen die vaak gevoelig reageren op diversen stoffen verwerkt in de meeste andere merken.

Zo is Deborah pure vrij van parfum, parabenen, siliconen, minerale oliën, alcohol en  petrolatum. Er zitten tot 80% biologische ingrediënten in, het maakt dit merk dan ook tot een sterke natuurlijke verzorging. Tegelijkertijd zijn de make up producten van Deborah Pure rijk van kleur en geïnspireerd op de  trendy mode stad Milaan.
Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang uitnodigingen voor diverse demonstraties en acties in onze winkel.