Biezelingsestraat 26,
4421BS Kapelle

Salon Diaz

GESPECIALISEERD IN BINDWEEFSELMASSAGE 

Salon Diaz staat in het teken van huidverbetering. Onze huidcoaches zijn gespecialiseerd in het geven van huidverbeterende behandelingen, zeker onze Bindweefsel Behandeling is een aanrader. Echter alle behandelingen worden aangepast op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Immers is elke huid uniek! Met een breed aanbod aan behandelingen kunt u bij ons enthousiaste en ambitieuze team voor alles terecht.

 

Bindweefselmassage Diaz van hannah
Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten
De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

Verbetering van de huidconditie
Stimulatie van de huiddoorbloeding
Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
Verbetering van de opname van werkstoffen
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Bevordering van de celdeling
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
Verbetering van de huidweerstand
Spectaculaire resultaten
In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd en toont aan dat er, mits goed en volgens protocol toegepast, een verbetering in plaatsvindt van maar liefst 35 tot 80%!

Geen ingrijpende operaties nodig!
De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de hannah Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

Benieuwd naar een persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw huid of onze mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in onze salon voor een intake gesprek. Als je ècht niet meer kan wachten kun je ook alvast in onderstaand salon menu kijken.

Diaz is eengecertificeerde salon.

Klik op het salon menu hieronder voor onze behandelingen.

 

Wil je een afspraak maken? Kom langs in de winkel of bel naar 0113-341314.

Hannah salon.

In onze huidverbeteringssalon werken we voornamelijk met het merk hannah.

De resultaten die we daar mee boeken zijn op zijn zachts gezegd spectaculair. Zeker om dat we de behandeling inzetten door van buiten en binnenuit de werken.

Er lopen 3 hannah huidcoaches rond bij ons, die allemaal op een hoog niveau werken en jaarlijks meerdere keren worden bijgeschoold  door hannah. Want een hannah salon wordt je niet zomaar. Hoe heerlijk is het om te ontspannen en tegelijker tijd een intensieve behandeling te ondergaan. Nieuwsgierig geworden naar wat hannah voor jouw huid kan doen? Boek een hannah MEET & TREAT en kom en kom er zo achter dat dit het gene is wat je altijd miste voor jouw huid.

 

Prijzen wimperextensions one by one:

  • Nieuwe set €80,00
  • Opvullen binnen 2 weken €27,50
  • Opvullen binnen 3 weken €37,50
  • Opvullen binnen 4 weken €47,50

Prijzen wimperextensions volume

  • Nieuwe set €90,00
  • Opvullen binnen 2 weken €37,50
  • Opvullen binnen 3 weken €47,50
  • Opvullen binnen 4 weken €57,50

Wimpers verwijderen €20,00

Lash Lifting prijzen:

  • Lash lift incl. verven €65,00
  • Lash lift incl. verven €55.00

Openingstijden Salon Diaz

Maandag               gesloten

Dinsdag                 09:00 – 17:30

Woensdag             09:00 – 17:30

Donderdag            09:00 – 17:30

Vrijdag                    09:00 – 17:30

Zaterdag                09:00 – 16:30

 

Nagelsalon Diaz

opi gel

Prijslijst

Gellak hand of voet € 19,95
Gellak hand & voet € 32,50
Gellak + urban nails versteviging € 34,95
Manicure € 35,00
Manicure + gellak € 45,00
Gellak verwijderen met nieuwe gellak € 7,50
Gellak verwijderen zonder nieuwe gellak € 12,50